Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με θέμα: “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα, Πέμπτη 15/6/2017, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μανούσος Φοβάκης, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου, οι καλοκαιρινές δράσεις αφορούν παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών, και θα πραγματοποιηθούν από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στα τρία Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιάς Πόλης.

Καλούμε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στα Κέντρα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά και ευχάριστα καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Καθημερινά θα υλοποιούνται ποικίλα προγράμματα, που προσφέρονται δωρεάν και υποστηρίζονται από το επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων και του Συμβουλευτικού Σταθμού αλλά και από πλήθος εθελοντών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο κ. Φοβάκης.

Από την πλευρά της η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.,Κατερίνα Κουνελάκη, τόνισε ότι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν μέσα σε ομάδες, να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τους δεξιότητες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για τις δράσεις του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, www.chania.gr , του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. www.dokoipp.gr , και της διοργάνωσης: network.nlg.gr, #KE2017gr .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στα τηλ:

Κ.Π.Δ. ΠΑΧΙΑΝΩΝ, 2821090580: Υπεύθυνη: Αργυρώ Κατσιγιαννάκη, Διεύθυνση:16ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σκουλά, kpdpaxiana16@gmail.com

Κ.Π.Δ. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, 2821059903, Υπεύθυνη: Λίζα Τζιγκουνάκη, Διεύθυνση: Πολογιώργη 24,kpd.agioanni@gmail.com

Κ.Π.Δ. ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ, 2821050013, Υπεύθυνη: Βαλεντίνα Αναγνωστοπούλου, Εργατικές Κατοικίες Λενταριανά, kpd.ledarianon@gmail.com

Κ.Δ.Α.Π. ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, 2821020112, Υπεύθυνη: Ελένη Παπουτσάκη, Νικηφόρου Επισκόπου 31

Αιτήσεις εγγραφής πραγματοποιούνται καθημερινά στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιάς Πόλης. Ωράριο και ημέρες λειτουργίας την καλοκαιρινή περίοδο: Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 έως 16.00