Ο ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων (Συμβουλευτικός Σταθμός -ΚΑΠΗ και Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι) , θα υλοποιήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και αγωγής -προαγωγής υγείας με τίτλο “Διαδρομές Υγείας & Πρόληψης” σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων με στόχο την αποκεντρωμένη και στοχευμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Το πρόγραμμα “Διαδρομές Υγείας &Πρόληψης” προβλέπει την περιοδεία της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου 2017 με δράσεις ενημέρωσης ,πρόληψης και ευαισθητοποίησης .Το παραπάνω πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους που διαμένουν στις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Χανίων με σκοπό τη προάσπιση , βελτίωση και προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής υγείας των Δημοτών.

Τις δράσεις θα υποστηρίξουν εθελοντικά γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα νοσηλεύτριες των ΚΑΠΗ και Προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι,θα διανείμουν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό για διάφορα νοσήματα και θα πραγματοποιούν μετρήσεις σακχαρώδους διαβήτη και υπέρτασης.

Το Ημερολόγιο των Δράσεων έχει ως εξής :

neo